Reacties en ervaringen

Met trots presenteren wij u de reacties en ervaringen van de bruidsparen die u voor zijn gegaan!

Huwelijk Lemuel en Babette

“Op 18 juni 2015 zijn wij op landgoed Oud Zandbergen in de kapel getrouwd en aansluitend hebben wij ons diner en feest gegeven in het Koetshuis. Het was een onvergetelijke dag en de locatie had een sprookjesachtige uitstraling. Vanwege de mooie ligging en uitstraling hebben wij onze trouwfoto’s ook op het landgoed gemaakt. Kortom, een gehele bruiloft op één locatie, van ceremonie tot aan het feest en alle opties zijn bespreekbaar. Ik zou deze locatie zeker aanraden voor aanstaande bruidsparen.”

Huwelijk Joris en Danielle

“In de zomer van 2015 hebben wij ons trouwfeest gevierd op het terrein van Oud-Zandbergen; Het was een geweldig feest en we hebben ontzettend genoten. Voor mij persoonlijk had het terrein meerwaarde omdat ik er ben opgegroeid, ik ben er naar de kerk geweest, op de basisschool gezeten, op de inmiddels opgeheven scoutingclub gezeten en ik woonde met mijn ouders en broers achterin op het terrein. Dus toen ik van mijn vader hoorde dat het mogelijk was hier mijn trouwfeest te vieren was ik dolblij!

Het terrein is prachtig bebost en er staan 2 sierlijke oude gebouwen en een klein kerkje. Waar vroeger volkstuintjes en kleine arbeidershuisjes stonden hebben ze nu 2 kleine en een groot grasveld aangelegd, afgescheiden door boomranden; deze velden kunnen gehuurd worden voor feesten en partijen. Er is een toiletgebouw met doucheruimtes en een klein keukentje, en op het grote veld zijn stroompunten. Het mooiste aan het terrein vond ik nog dat we er niet alleen het feest mochten geven maar ook nog mochten overnachten! Dit maakte het voor veel van onze gasten erg makkelijk, omdat ze vanaf de andere kant van het land moesten komen! Ook handig: het ligt vlak langs afslag Den Dolder (A28).  Het is een erg mooi terrein, de grond is vlak en door de boomranden is het net of je ver van de bewoonde wereld bent.”